Etiquetes

dilluns, 4 de juliol de 2016

Calamar a la romana

No és una recepta tradicional, però són tan bons que en feim moltes vegades. A Ciutadella fins i tot els bars els serveixen en cocs, és a dir com un entrepà.
Se sol menjar  com aperitiu; tanmateix és un aperitiu que deixa ben rodó.

Ingredients
Calamar tallat en rodanxes
Farina
Carabonat
Cervesa
Royal (llevat en pols)
Oli d'oliva
Sal

Elaboració
Es neteja el calamar i es talla en rodanxes. S'espolsa amb el carabonat, que el fa tornar tou.  Dins un bol es posa quatre cullerades de farina i la cervesa per fer una pasta espessa amb una mica de royal i sal. S'arrebossen les rodanxes amb la pasta i es torna a enfarinar dins un plat, açò fa que no esquitxin tant. Llavors es fregeix amb molt d'oli i molt calent. S'ha de deixar en paper absorbent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada