Etiquetes

divendres, 7 d’agost de 2015

Albergínies frites

Les albergínies són bones de qualsevol manera. A Menorca tenim unes albergínies que són d'un color una mica més blanquer que les fosques forasteres i, per suposat, són més gustoses. A ca nostra les feim de moltes maneres. La que presentam aquí és per acompanyar un plat o com un entrant. Es tracta d'una fritel·la senzilla que agradarà tothom. La tradició marca que es mengin amb un regalim de mel, cosa que és molt corrent en el menjar tradicional menorquí, açò de mesclar dolç i salat.
Ingredients
Albergínies
farina
sal i oli
mel

Elaboració
Es netegen les albergínies i es tallen en vuit trossos longitudinals, quatre de cada meitat. Es posen a bullir amb aigua uns quinze minuts i es deixen que s'escorrin. Una volta fredes s'han de salar i d'enfarinar. Llavors es fregeixen amb oli molt calent. Cal posar-ho damunt paper absorbent i ja està. Un mos cruixent deliciós, que es menja tant fred com calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada