Etiquetes

divendres, 17 de juliol del 2015

Coca amb pebres tapada

Coca amb pebres tapada, però destapada també. La coca amb pebre vermells, escalivats al forn, és un clàssics dels estius menorquins. Tapada té l'aspecte d'una empanada. Creim que es tapa perquè el gust del pebre es manté més sucós, i com que no deixa eixugar tant, el pebre no queda tan sec com quan es fa la coca destapada. Si la voleu sofisticar, hi podeu afegir tonyina, espinacs, ous durs...


abans d'enfornar

la coca ja cuita







 Ingredients
Es fa la mateixa pasta que la coca salada ja explicada a l'entrada de la coca amb tomàtiga, consultau-la allà

6 Pebres  vermells escalivats o torrats
Alls, oli, sal
1 ou

Elaboració
S'estén una capa de pasta més gruixuda en una llauna untada d'oli. Convé que fan facin unes voreres tot al voltant. Sofregiu els pebres tallats en tires amb oli i alls dins una paella. Posau-hi els pebres tal com mostra la foto, quan els pebres són freds. Col·locau una capa de pasta més prima damunt, i feu-hi uns quants forats amb una forquilla. Finalment es pinta amb l'ou batut i s'enforna a 175º durant mitja hora aproximadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada