Etiquetes

dilluns, 9 de gener de 2017


Cuscussó

Ingredients

Un got d’aigua
Una cullerada de saïm (menys de 100 gr.)
Panses sense pinyol (quantitat segons el gust)
Tres cullerades de pinyons
1/2 Kg. de sucre
1/2 Kg. d'ametlla crua ratllada
1/2Kg. de pa ratllat

Elaboració
Posau al foc  un tià amb un got d’aigua  i quan sigui teba, hi tirau una cullerada de saïm. Seguidament heu d' afegir les panses fins que estovin i a continuació s'hi han de mesclar els pinyons. Sense deixar de remenar hi posau el sucre i després hi afegiu l’ametlla ratllada.

El darrer ingredient que s'ha de barrejar és el pa ratllat. Ho hem de remenar fins a obtenir una pasta compacta que moldejareu amb les mans fins a aconseguir la forma allargada que apareix a la imatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada