Etiquetes

diumenge, 23 de juliol de 2017

Tapres

La Reina Isabel II, diuen que quan va arribar al port de Ciutadella es va pensar que les flors que decoraven les muralles les havien posades per la seva vinguda. El cert era que aquelles flors eren de les taprereres que hi han crescut als forats de les murades i que floreixen cada any, no per les reines, sinó per a tots els ciutadellencs.
Cada any anam a cercar tapres. Les salam i les posam en vinagre. En tenim per tot l'any i resulten delicioses per a molts de plats, especialment per a les ensalades. Quan mos cansam o en tenim prou feim sa bereneta i mos miram sa posta de sol, tan poloda des dels penyals de Punta Nati.



 Ingredients

Tapres, sal i vinagre bo ( noltros hi posam vinagre de poma)

Elaboració
Es passen les tapres amb aigua per fer-les netes. Dins pots de vidre es posen les tapres amb sal ( se sala com si fos una ensalada) i vinagre. Es deixen destapades entre set i deu dies, i cada dia les hem de pitjar i afegir més vinagre.

Cap comentari:

Publica un comentari