Etiquetes

diumenge, 8 de novembre de 2015

Calamaret cap secret

La cuina tradicional sol ser senzilla. Per exemple, el peix i el marisc, la millor forma de cuinar-ho és a la planxa, amb pocs ingredients, perquè ja són prou gustosos. Els calamars que es pesquen durant la temporada a la badia de Ciutadella són tan bons que es poden cuinar de mil maneres. La manera més senzilla, potser la millor, és fer-los a la planxa, una mica de sal, una mica de julivert i una mica d'all. Oli d'oliva i qui ho vulgui sofisticar, que hi tiri un raig de vi blanc.El vi fa una salseta amb el suc que treuen els calamars i és boníssim per fer-hi molletes.  Prou i basta. La fotografia parla sola.


Ingredients
Calamars petits
julivert
alls
sal
oli d'oliva
vi blanc

Elaboració
No n'hi ha. Tan sols es fan nets els calamars i en una paella amb una mica d'oli e fregeixen amb un polsim de sal. Quan són mig cuits s'hi afegeix l'all i el julivert i el raig de vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada