Etiquetes

diumenge, 15 de novembre de 2015

Llentilles, pronunciat llenties

Cada dues setmanes llenties. Quan ets infant no agraden gens, quan ets major, és el millor plat. Qualcú diu, com passa amb altres menjars, que són millors amb un dia de repòs. Provau-ho. La nostra recepta és la més senzilla, tanmateix aquest plat es pot cuinar amb algunes altres verdures, les més comuna és la pastanaga.



Ingredients
500gr de llenties
4 costelletes pelades de porc
3 patates
sofrit de ceba, all, pebre verd i tomàtiga
aigua, sal, oli

Elaboració
 Se renten les llenties amb aigua. A part es fa el sofrit en una paella amb tots els ingredients. Dins una olla s'hi posa aigua de pluja o aigua mineral, quan bull es posen les patates tallades  a cantells. Tot d'una s'hi tira també el sofrit ja fet i les costelles pelades de porc. A vegades se sofregeixen les costelles en una paella a part i s'hi tiren ja cuites després. Tot ha de coure 45 minuts. Es tasta de sal i ja està.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada