Etiquetes

dilluns, 7 de desembre del 2015

Peix al forn

Quan tenim un bon peix, d'una mida gran, és bona idea fer-lo al forn. Es pot fer amb peixos com pagell, orada, pagre, etc. A la plaça de Ciutadella tenim una bona varietat de peix fresc. La manera més pràctica de fer-lo és amb patates i tallades de tomàtiga.


Ingredients:
Peix fresc (molls, orada, pagre)
Patates
Tomàtigues
juliverd
vi blanc
all
sal
Oli d'oliva
aigua  

Elaboració
Talla les patates en rodanxes fines de manco d'un centímetre i posa-les al fons de la font untat amb una mica d'oli. Col·loca-hi el peix. Si és molt gros, fes uns talls a la carn. Distribueix les tomàtigues a sobre. Posa-hi els alls  i el julivert i salau-ho tot. Regau una mica amb el vi i mig got d'aigua. Ho posau al forn mitja hora o tres quarts. Si vols hi pots posar pa rallat i pebre dolç, opcional

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada