Ingredients
1 Kg de brossat
Mig kg de sucre
3 ous (si el
brossat està un poc sec i premsat es posa un ou més)
1 llimona rallada
sencera o no tant, segons el gust
2 cullerades
soperes de farina de força
1 sobre de llevat "Royal"
Per a la pasta de
la base:
700 gr. de farina aproximadament
1 got d’aigua
d’oli de girasol
1 got i mig
d’aigua
25 gr. de llevat
Elaboració
Per al farcit es ben mescla dins un bol de vidre el brossat amb el sucre,
els ous i la llimona rallada. Després s’hi afegeix la farina de força i el sobre de llevat.
A continuació es pasten aquests
ingredients fins a obtenir una massa que es pugui estendre bé amb
l’aprimadora. Amb un rodet es fan un parell de talls damunt la tapadora. De
farcit es posa una cullerada no plena i amb els dits fem uns pessics per tancar
la formatjada.
S’enfornen dins el forn ja calent
entre 150 i 175 graus, com les coques. En mitja
hora aproximadament estan cuites.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada