Cuscussó
Ingredients
Un got d’aigua
Una cullerada de
saïm (menys de 100 gr.)
Panses sense
pinyol (quantitat segons el gust)
Tres cullerades de
pinyons
1/2 Kg. de sucre
1/2 Kg. d'ametlla crua ratllada
1/2Kg. de pa
ratllat
Elaboració
Posau al foc un tià amb un got
d’aigua i quan sigui teba, hi tirau una
cullerada de saïm. Seguidament heu d' afegir les panses fins que estovin i a
continuació s'hi han de mesclar els pinyons. Sense deixar de remenar hi posau el sucre i després hi afegiu l’ametlla ratllada.
El darrer ingredient que s'ha de
barrejar és el pa ratllat. Ho hem de remenar fins a obtenir una pasta compacta
que moldejareu amb les mans fins a aconseguir la forma allargada que apareix a
la imatge.
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaBoníssim
ResponEliminaEs menjar de s'àvia, d'es millors.
EliminaSara Campins.