- 200 de sucre.
- 3 vermells d'ou.
- 400 gr. de patates.
- 3 blancs d'ou.
- Ralladura de llimona
(opcional)
- Mig paquet de llevat
en pols “Royal”
- Sucre glaç
1r. Mesclau els vermells d'ou amb
la sucre.
2n. Bulliu les patates i les passau pel passapurés.
3r.Tira-hi la patata i les ralladures de la llimona.
4t. En un altre recipient, pujau els blancs d'ou i els afegiu a la
pasta.
5è.Afegiu-hi el llevat. Bateu la pasta que quedi ben esponjada.
6è. Posau-ho al motlle untat d'un poc de mantega i seguidament l'enfornau a foc mitjà (175
graus) uns 25 minuts si prèviament està
calent.
6è. Quan és freda recobriu-la amb sucre glaç.
Acompanya molt bé el gelat de
vainilla de Gelats Torres de Ciutadella.
Bon profit!
Quina bona pinta! La provaré de fer aquest cap de setmana.
ResponEliminaEnhorabona per la pàgina! Em duen molt bon records. Esper que aneu posant més receptes!