Etiquetes

dissabte, 31 de gener del 2015

Greixera de patata






Ingredients:

-       200 de sucre.
-       3 vermells d'ou.
-       400 gr. de patates.
-       3 blancs d'ou.
-       Ralladura de llimona (opcional)
-       Mig paquet de llevat en pols  “Royal”
-       Sucre glaç

Elaboració:
1r. Mesclau els vermells d'ou amb  la sucre.
2n. Bulliu les patates i les passau pel passapurés.
3r.Tira-hi la patata i les ralladures de la llimona.
4t. En un altre recipient, pujau els blancs d'ou i els afegiu a la pasta.
5è.Afegiu-hi el llevat. Bateu la pasta que quedi ben esponjada.
6è. Posau-ho al motlle untat d'un poc de mantega i  seguidament l'enfornau a foc mitjà (175 graus)  uns 25 minuts si prèviament està calent.
6è. Quan és freda recobriu-la amb sucre glaç.

 Acompanya molt bé el gelat de vainilla de Gelats Torres de Ciutadella.

Bon profit!

1 comentari:

  1. Quina bona pinta! La provaré de fer aquest cap de setmana.
    Enhorabona per la pàgina! Em duen molt bon records. Esper que aneu posant més receptes!

    ResponElimina