Una altra manera d'aprofitar la costella de porc de les porquetjades és fer-la al forn amb patates i tomàtiga. És un plat tradicional que es cuina de moltes maneres i amb ingredients diferents. Es diu DINAR AS FORN a qualsevol plat fet amb un ingredient de carn o peix acompanyat de patata tallada en llenques rodones i acompanyat de mitges tomàtigues madures. És fàcil de fer i ràpid, ja que es posa tot alhora col·locat dins una palangrana una mica fonda. S'unta d'oli la palangrana i se salen les patates. S'ha de posar una mica d'aigua (qualcú hi posa llet quan es fa amb rotja). Damunt s'hi posa pa rallat, all trinxat i oli amb una mica de pebre vermell i juliverd. Es cou amb tres quarts d'hora a 180 graus.
Els ingredients del plat de la foto:
costella pelada de porc
patates
tomàtigues
all
pebre vermell
juliverd
sal i oli
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada